
TO:

Supervisors of Contract Workers/Participating Guests

FROM:
Fleet Operations
SUBJECT:
Use of LBNL Vehicles by Contract Workers/Participating Guests
Under LBNL policy, non-employees (Contract Workers/Participating Guests) are not normally authorized to use LBNL-furnished vehicles.  They may be authorized to use Laboratory vehicles, however, when they are engaged in contract/guest work and when it would be economically beneficial to the Laboratory for them to do so.

If you wish to have your contract worker/participating guest authorized to drive LBNL vehicles for official business, please sign and date this form, and return it to Fleet Operations, Bldg. 76 Room 222.  Each Contract Worker/Participating Guest will be asked to show his/her valid drivers license so that we may record the number and expiration date.

Each contract worker/participating guest authorized to drive an LBNL vehicle must adhere to the regulations for use of such vehicles as set forth in Section 1.05 of the RPM-Use of Official Vehicles.

_______________________________________    
     _________________________

Name of Contract Worker/Participating Guest
     Date
_______________________________________
     _________________________

Driver’s License Number



     DLN Expiration Date

_______________________________________
      _________________________

Supervisor’s Signature



      Date

________________________________________
       _________________________

Authorized: Division Administrator or Designee
       Date
Fleet Operations

Bldg. 76/222
510-486-5475 (office)

510-486-7805 (fax)


